Tehy kirjaudu

Kirjaudu sisään – Tehy

Kirjaudu sisään | Tehy

Tehy main menu. Avaa mobiilivalikko. … Sulje mobiilivalikko. … Asiointipalvelu käytössäsi. Sähköisessä asiointipalvelussa voit maksaa jäsenmaksun ja esimerkiksi …

Jäsenen asiointipalvelu – Tehy

Jäsenen asiointipalvelu | Tehy

Kirjaudu asiointipalveluun omalla jäsennumerollasi ja salasanalla. Jäsennumeron löydät mobiilikortista tai Tehy-lehden takakannesta.

Tehyn asiointipalvelussa voit hoitaa helposti ja nopeasti jäsenasiat, kuten jäsenmaksuihin ja palkattomiin vapaisiin liittyvät asiat. Voit myös kysyä työsuhteen asioista, esimerkiksi palkasta, lisistä tai työvuoroista.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään. Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, syötä salasanakenttään 6 ensimmäistä (ppkkvv) merkkiä henkilötunnuksestasi.

Tehy on sosiaali-, terveys

Tehy | Tehy

Tehy on perustettu vuonna 1982, jolloin kuusi ammatillista alan järjestöä yhdistyi parantaakseen kaikkien sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten etuja.

Tehy on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan koulutettujen ammattijärjestö – yli 160 000 jäsenen yhteisö ja edunvalvoja. Tunnemme alamme, ajamme rohkeasti etuamme ja olemme lähellä. Olemme muutosvoima ja paremman työelämän edistäjä, mutta myös yhteisö, josta saa iloa ja energiaa. 

verkkopalveluihin vahva tunnistautuminen | Tehy

Tehy parantaa tietoturvaa – verkkopalveluihin vahva tunnistautuminen | Tehy

12.1.2021 — vahva tunnistautuminen. Jäsen voi päättää, kirjautuuko palveluun perinteisesti jäsentunnuksilla, pankkitunnuksilla vai mobiilivarmenteella.

Tehyn verkkopalveluissa otetaan käyttöön 13.1. ns. vahva tunnistautuminen. Jäsen voi päättää, kirjautuuko palveluun perinteisesti jäsentunnuksilla, pankkitunnuksilla vai mobiilivarmenteella.

Tehyn mobiilisovellus

Tehyn mobiilisovellus | Tehy

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla jäsentunnuksilla kuin Tehyn verkkosivuille. Asenna sovellus. Android · iPhone. Mobiilisovelluksen toimintoja. sähköinen …

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus! Mobiilisovelluksessa on paljon tärkeää asiaa, mm. jäsenkortti, ajankohtaiset jäsenedut ja tärkeät yhteystiedot.

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa | Tehy työttömyyskassa –

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa | Tehy työttömyyskassa

WebKassaan kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistautumisen avulla eli omalla pankkitunnuksella, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Työttömyyskassa

Kirjaudu sisään – Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

Kirjaudu sisään | Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa. Salasana. Syötä tunnuksesi salasana. Federated login · Etusivu.

Kirjaudu sisään | Tehy-lehti

Käyttäjätunnus. Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Tehy-lehti. Salasana. Syötä tunnuksesi salasana. Federated login · Tehy logo …

Kirjautuminen – tehy – Tilastokeskus

Kirjautuminen. Käyttäjätunnus Salasana Kirjaudu sisään. tai. Tunnistaudu Suomi.fi-palvelussa. Ongelmia kirjautumisessa?

Keywords: tehy kirjaudu