Lidl Myyrmäki: Aukioloajat, Isomyyri ja S-Market – Opas Myyrmäen ostosmahdollisuuksiin

Myyrmäki, Vantaan kaupunginosa, tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet asukkailleen. Alueella sijaitsee useita suosittuja kauppoja, joista Lidl Myyrmäki, Isomyyri ja S-Market erottuvat edukseen. Tässä oppaassa kerromme näiden kauppojen aukioloajoista ja tarjonnasta, jotta voit suunnitella ostoksesi helposti ja tehokkaasti.

Lidl Myyrmäki

Lidl Myyrmäki tunnetaan laajasta valikoimastaan ja edullisista hinnoistaan. Oli kyseessä sitten viikoittainen ruokaostos tai erikoistuote, Lidl Myyrmäki tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Kaupan valikoimaan kuuluvat päivittäistavarat, tuoreet leivonnaiset, vihannekset, hedelmät, lihatuotteet ja paljon muuta. Lisäksi Lidl Myyrmäki tarjoaa laajan gluteenittomien tuotteiden valikoiman niitä tarvitseville.

Lidl Myyrmäen aukioloajat ovat seuraavat:

  • Maanantai – Perjantai: 8:00 – 21:00
  • Lauantai: 8:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Isomyyri

Isomyyri on toinen suosittu ostoskohde Myyrmäessä. Isomyyri tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikkeitä ja palveluita. Täältä löydät muun muassa vaatekauppoja, elektroniikkaliikkeitä, kahviloita, ravintoloita ja paljon muuta. Isomyyri tarjoaa myös mahdollisuuden hoitaa arjen asioita, kuten kauneudenhoitoa tai hammaslääkärikäyntiä.

Isomyyrin liikkeiden aukioloajat vaihtelevat, joten suosittelemme tarkistamaan liikkeiden omilta verkkosivuilta tai suoraan paikan päältä.

S-Market Myyrmäki

S-Market Myyrmäki on suosittu ruokakauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman päivittäistavaroita. S-Market Myyrmäki panostaa tuoretuotteisiin ja tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ruokatuotteita. Lisäksi kaupasta löytyy hyvin varusteltu kotitaloustavaroiden osasto sekä kosmetiikka- ja elintarvikeosasto. S-Market Myyrmäellä on myös mahdollisuus lähimaksun käyttämiseen.

S-Market Myyrmäen aukioloajat ovat seuraavat:

  • Maanantai – Perjantai: 7:00 – 22:00
  • Lauantai: 8:00 – 22:00
  • Sunnuntai: 9:00 – 22:00

Muu Myyrmäen tarjonta

Myyrmäessä on lisäksi muita erikoisliikkeitä, kuten hammaslääkäri, jotka palvelevat alueen asukkaita. Hammaslääkäriasemalle kannattaa varata aika etukäteen, ja aukioloajat vaihtelevat hoitolan mukaan. Suosittelemme tarkistamaan hammaslääkäriasemien omilta verkkosivuilta tai soittamalla ennen käyntiä.

Myyrmäen ostosmahdollisuudet tyydyttävät niin päivittäistavaroiden ostajia kuin erikoistuotteiden etsijöitäkin. Löydät varmasti tarvitsemasi Myyrmäen Lidl, Isomyyri tai S-Market -kaupoista. Muista tarkistaa kauppojen aukioloajat ennen vierailua, jotta voit suunnitella ostoksesi parhaalla mahdollisella tavalla ja välttää turhia pettymyksiä.

Ostosten tekeminen on helppoa, kun tiedät parhaat ostospaikat. Myyrmäki tarjoaa monipuolisesti kauppoja ja palveluita, kuten Lidl Myyrmäki, Isomyyri ja S-Market. Suunnittele ostoksesi etukäteen ja hyödynnä alueen monipuolinen tarjonta.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Lidl Myyrmäen aukioloaika?

Lidl Myyrmäki on avoinna maanantaista lauantaihin kello 8-21 ja sunnuntaisin kello 11-19. Tutustu Lidl Myyrmäen aukioloaikoihin täältä.

Missä sijaitsee Lidl Isomyyri?

Lidl Isomyyri sijaitsee osoitteessa Isomyyrintie 16, 01600 Vantaa. Löydä Lidl Isomyyri kartalta täältä.

Mikä on S-Market Myyrmäen osoite?

S-Market Myyrmäki sijaitsee osoitteessa Iskoskuja 3, 01600 Vantaa. Katso S-Market Myyrmäen sijainti täältä.

Milloin S-Market Myyrmäen myymälä on avoinna?

S-Market Myyrmäki on avoinna arkisin kello 7-22, lauantaisin kello 9-22 ja sunnuntaisin kello 10-22. Tarkista S-Market Myyrmäen aukioloajat täältä.

Mikä on Isomyyrin liikkeiden valikoima?

Isomyyri tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikkeitä, kuten vaatekauppoja, elektroniikkaliikkeitä, ravintoloita sekä päivittäistavarakauppoja. Tutustu Isomyyrin liikevalikoimaan täältä.

Onko Myyrmäessä hammaslääkäriä?

Kyllä, Myyrmäessä on useita hammaslääkäriasemia, joista voit valita. Lue lisää Myyrmäen hammaslääkäreistä ja varaa aika täältä.

Artiklen Lidl Myyrmäki: Aukioloajat, Isomyyri ja S-Market – Opas Myyrmäen ostosmahdollisuuksiin har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 12 anmeldelser