Ahto raska wikipedia

Petra Olli – Wikipedia

Hän edusti Lappajärven Veikkoja ja häntä ovat valmentaneet isä Pertti Olli ja vuodesta 2009 virolainen entinen maailmanmestaruustason painija Ahto Raska.

Valmentaja läimäytti 16-vuotiasta Petra Ollia rajusti kasvoille …

11.10.2021 — Virolainen Ahto Raska valmensi Petra Ollista kuusinkertaisen arvokisamitalistin. Kaksikon yhteisellä taipaleella oli myös mutkia.

Petra Olli julkaisi hymyilevän kuvan ex-valmentajansa kanssa

Iltalehti

21.10.2021 — Huomioitavaa oli, että Olli poseerasi kuvassa entisen valmentajansa Ahto Raskan ja painijaystävänsä Epp Mäen kanssa.

Petra Ollin valmentaja Ahto Raska muistelee upeaa yhteistä …

Petra Ollin valmentaja Ahto Raska muistelee upeaa yhteistä matkaa – Urheilu – Aamulehti

25.2.2020 — Ollia vuodesta 2009 lähtien valmentanut virolainen Ahto Raska kuuli suojattinsa päätöksestä sunnuntaina. – Kun päätös tuli, niin iski tietysti …

Ahto Raska sai kuulla Petra Ollin lopettamispäätöksestä sunnuntaina.

Huhtikuun valmentaja: Ahto Raska

28.4.2015 — Olli ja Raska ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2009 lähtien, jolloin Raska nimettiin Suomen Painiliiton tyttöjen maajoukkuevalmentajaksi.

Naispainin alle 23-vuotiaiden EM-kultaa voittaneen Petra Ollin valmentaja Ahto Raska on Suomen Valmentajien valinta kuukauden valmentajaksi. Raska on 37-vuotias painivalmentaja Virosta.

Huippuvalmentaja Ahto Raska: Petralla neljä vuotta aikaa …

Huippuvalmentaja Ahto Raska: Petralla neljä vuotta aikaa voittaa olympia- ja MM-kultaa | Yle Urheilu

19.12.2015 — Ahto Raskan ja Petra Ollin kuuden vuoden yhteistyö palkittiin jälleen kerran syyskuussa 2015. Ensin varmistui olympiapaikka ensi vuoden Rion …

Painija Petra Ollia on valmentanut vuodesta 2009 saakka Virosta kotoisin oleva Ahto Raska. Kotimaansa värejä painissa MM-tasolla edustanut valmentaja on nostanut Ollin kadeteista maailman huipulle.

Petra Olli ja valmentaja Ahto Raska kertovat omin sanoin, mitä …

Kymmenen vuotta kiistoja ja kunnioitusta, kyyneleitä ja mitaleita – Petra Olli ja valmentaja Ahto Raska kertovat omin sanoin, mitä he arvostavat enemmän kuin mestaruuksia

28.12.2018 — Petra Olli on kasvanut Ahto Raskan silmien alla teini-ikäisestä aikuiseksi. Samalla nuoresta urheilijasta on kehittynyt maailmanmestari ja …

Petra Olli on kasvanut Ahto Raskan silmien alla teini-ikäisestä aikuiseksi. Samalla nuoresta urheilijasta on kehittynyt maailmanmestari ja paini-intoilijasta arvostettu valmentaja.

Petra Olli – Seiska

Hän edusti Lappajärven Veikkoja ja häntä ovat valmentaneet isä Pertti Olli ja vuodesta 2009 virolainen entinen maailmanmestaruustason painija Ahto Raska.

Raska, Ahto – ESBL

RASKA, Ahto (13. XII 1977 Viljandi), maadleja ja maadlustreener. 170 cm, 66–84 kg. Lõpetas 1996 ESG ja 2005 TÜ KKT. Maadlema hakkas 1989 Viljandis Aarne …

Keywords: ahto raska wikipedia